Süper Lig devinden Diego Costa bombası!

Süper Lig devinden Diego Costa bombası!

Çizme basını, boşta olan Diego Costa için Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın yarıştığını ancak avantajın siyah-beyazlı kulüpte olduğu iddiasında bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta forvet adayı olarak Kasper Junker, Hulk gibi isimler gündemini korurken, Avrupa basının manşetlerini sürpriz bir isim süslemeye başladı.

O da dünya yıldızı golcü Diego Costa'nın ta kendisi... İtalyan basının haberine siyah-beyazlı kulüp, İspanyol forvet için girişimlere başladı.

Haberlerde 32 yaşındaki futbolcunun şu an boşta olduğu hatırlatılarak Beşiktaş'ın en ciddi takımlardan biri olduğunun altı çizildi.

Ayrıca Trabzon ve G.Saray'ın da Costa için devrede olduğu fakat bordo-mavililerin teklifinin reddedildiği yazıldı.

Galatasaray'ın da transferde fazla şansı olmadığını kaydeden İtalyanlar, Beşiktaş'ın avantajlı olduğunu belirttiler. Oyuncunun boşta olmasının pazarlıklarda siyah-beyazlıların elini güçlendirebileceği de belirtildi ancak herhangi bir rakam verilmedi.

Beşiktaş'ın gündemine daha önce de gelen Costa, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid'de 7 maçta 2 gol attı.

JUNKER'E TALİP ÇIKTI

Öte yandan gündemdeki Kasper Junker'e bir talip daha çıktı. Norveç basının haberine Junker'e İtalya Serie A ekiplerinden Crotone talip oldu. Bodo-Glimt'e 1.5 milyon euro teklif edildiği yazıldı. (Fotomaç)

Etiketler :