Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi farkı

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi farkı

Beşiktaş, bu sezon 2 farklı görüntü veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen siyah-beyazlılar, ligde ise son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi.

Ajans Beşiktaş - Kayserispor ile berabere kalarak ligdeki puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyen Beşiktaş, bu sezon 2 farklı görüntü veriyor. Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen siyah-beyazlılar, ligde ise son 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. 


Beşiktaş, Süper Lig'de istediğini alamıyor


Şampiyonlar Ligi'nde Porto, Leipzig ve Monaco'ya karşı oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan toplayan ve grup maçlarında en çok puan toplayıp, namağlup lider çıkan ilk Türk takımı olan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de ise tam tersi bir görüntü sergiliyor. Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirvenin 5 puan gerisine düşen Beşiktaş, son 10 maçta aldığı 3 galibiyetle ligde hayal kırıklığı yaşattı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FIRTINA GİBİ

Geçtiğimiz sezonu Medipol Başakşehir'in önünde şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlılar, geçen yıl bu periyotta 15 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 32 puan toplamıştı. Beşiktaş, bu sezon ise hanesine 5 puan daha az yazdırdı ve ligde 4. sırada yer aldı. Lige ilk 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Şenol Güneş'in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nin başlamasıyla birlikte lig maçlarında kayıp yaşamaya başladı.

10 MAÇTA 16 PUAN KAYBI

Siyah-beyazlılar oynadığı son 10 lig maçında Alanyaspor, Göztepe ve Galatasaray'ı mağlup ederken, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne kaybetti. Beşiktaş; Trabzonspor, Başakşehir, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor ve Kayserispor ile de berabere kalarak son 10 maçta 16 puan kaybetti.

(Futbol Arena)

Etiketler :