Süper Lig'de fikstür çekildi! İşte 2018-2019 sezonu fikstürü

Süper Lig'de fikstür çekildi! İşte 2018-2019 sezonu fikstürü

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu fikstürü çekildi. Lefter Küçükandonyadis'in adının verildiği sezon fikstürünün çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu fikstür çekimi ne zaman? Süper Lig fikstürü çekimi hangi kanalda? Süper Lig fikstür çekimi saat kaçta? bu soruların cevapları habermizde...

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in adı verilen sezonun fikstür çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 15.00'te başladı. Fikstür çekimine TFF yetkilileri ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

FİKSTÜR ÇEKİMİ BAŞLADI.
TÜM DETAYLAR VE HABERLER BU SAYFADA YER ALACAK. BİZDEN AYRILMAYIN!

Beşiktaş As Başkanı Deniz Atalay'ın yer aldığı kura çekiminde, Beşiktaş'ın ilk hafta karşı karşıya geleceği rakibi belli oldu. Beşiktaş ilk hafta evinde Akhisarspor ile karşılaşacak.

İşte 1. Haftanın fikstürü:

x-012.jpg

Beşiktaş 2. Hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. İlk derbi 6. hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak. 14. Hafta Beşiktaş - Galatasaray mücadelesi oynanacak. 

İşte derbi tarihleri:

4. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray
6. Hafta | Fenerbahçe-Beşiktaş
11. Hafta | Galatasaray-Fenerbahçe
13. Hafta | Trabzonspor-Fenerbahçe
14. Hafta | Beşiktaş-Galatasaray
16. Hafta | Beşiktaş-Trabzonspor

Beşiktaş'ın temsilcisi Deniz Atalay, konuyla ilgili, "Futbol dışı olayların az konuşulduğu, futbol konuşulduğu bir sezon olsun. Şimdiden bir şey söylemek doğru değil sahada göreceğiz. Akhisar her zaman zorlayan bir takım olmuştur. Oynayıp göreceğiz." dedi.

x-015.jpg

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN İLK YARI FİKSTÜRÜ:

(E) Akhisarspor
(D) Erzurumspor
(E) Antalyaspor
(D) Bursaspor
(E) Malatyaspor
(D) Fenerbahçe
(E) Kayserispor
(D) Konyaspor
(D) Göztepe
(E) Rizespor
(D) Başakşehir
(E) Sivasspor
(D) Ankaragücü
(E) Galatasaray
(D) Alanyaspor
(E) Trabzonspor
(D) Kasımpaşa