Süper Lig'de şampiyon bugün belli olabilir!

Süper Lig'de şampiyon bugün belli olabilir!

Süper Lig’de bugün yapılacak maçların sonuçlarına göre mutlu sona ulaşan ve küme düşen takımlar belli olabilir.

Ajans Beşiktaş - Son yılların en çekişmeli sezonunun yaşandığı, üç takımın birden şampiyonluk için yarıştığı Süper Lig’de 41. hafta maçları bugün oynanacak.

Saat 17.00’de start alacak İttifak Holding Konyaspor-Trabzonspor maçı dışında tamamı 20.30’da başlayacak karşılaşmaların sonuçlarına göre hem şampiyon hem de küme düşen takımlar belli olabilir.

Süper Lig için yeni format önerisi! İşte takım sayısı, gruplar, play-off, küme düşme, Avrupa vizesi ve Süper Final detayı...

Geçen hafta derbide Galatasaray’a 3-1 yenilmesine karşın 81 puanla liderliğini sürdüren ve mutlu son için büyük 2 puanlık avantajı bulunan Beşiktaş, Karagümrük’ü konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşmanın hakemi Ali Pababıyık. Siyah beyazlılarda sakat olan Aboubakar, Cenk Tosun, Oğuzhan, Gökhan ve Hasic ile cezalı Atiba forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde geçen N’Koudou’nun ise oynaması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ

Beşiktaş, Karagümrük’ü yener ve rakipleri Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ikisi birden puan kaybederse, bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek. Aynı şekilde siyah beyazlılar 1 puan alır, rakipleri yenilirse yine mutlu sona ulaşacak. (Spor Arena)