Süreyya Soner ile buluşma! Belgeseli taraftarlarla birlikte izledi

Süreyya Soner ile buluşma! Belgeseli taraftarlarla birlikte izledi

Beşiktaşlı Vodafone aboneleri, Vodafone KaraKartal Hareketi kapsamında Süreyya Soner ile özel bir buluşmaya imza attı.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Karakartallılar, Beşiktaş'ın efsanesi Süreyya Soner ile buluştu.

Sosyal medyada düzenlenen yarışmada Süreyya Soner'in Beşiktaş JK ile çıktığı maç sayısı ile ilgili soruya en yakın cevabı veren 10 Vodafone KaraKartallı, “Güzel Adam Süreyya” belgeselini, Vodafone Park Red Lounge'da Süreyya Soner ile birlikte izledi.

Nefise Karatay'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen buluşmaya Süreyya Soner'in yanı sıra Beşiktaş JK Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun ve “Güzel Adam Süreyya” belgeselinin yapımcısı ve yönetmeni Gökçe Kaan Demirkıran da katıldı.

“Ayın Sürprizi” faydası kapsamında sosyal medya üzerinden düzenlenen ve Süreyya Soner'in Beşiktaş JK ile kaç maça çıktığının sorulduğu yarışmayı kazanan 10 Vodafone KaraKartallı, Vodafone Park'ta önce Şeref Turu'na katıldı, daha sonra Red Lounge'da Süreyya Soner ile birlikte “Güzel Adam Süreyya” belgeselini izledi.

Yarın (19 Aralık) itibariyle Vodafone TV üzerinden yayınlanacak belgeseli Vodafone KaraKartallılar internetlerinden yemeden izleyebilecek.

Etiketler :