"Sürpriz olmaz, Quaresma Beşiktaş'a veda edebilir"

"Sürpriz olmaz, Quaresma Beşiktaş'a veda edebilir"

Ricardo Quaresma ayrılık hazırlığına başladı. Övünç Özdem son durumu yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş bir ayrılığa daha hazırlanıyor. Alacakları için FIFA'ya başvuran Ricardo Quaresma, siyah beyazlı takımdan ayrılarak Porto'ya transfer olmak için gün sayıyor.

Gelişmelere dair son bilgileri NTV muhabiri Övünç Özdem verdi. NTV'deki Futbol Net programında konuşan Özdem, Quaresma'ya dair şunları bildirdi:

"Quaresma'nın gitme ihtimali güçlendi. Böyle bir şey yoktu aslında.

Kamp kadrosunun açıklandığı gün, kadro 16:00'da açıklandı. Aslında 11:00'de açıklanacaktı. Kadroda Quaresma da yoktu. Sosyal medyada bu duyulunca buradaki tepkilere bakıldı ve Quaresma tekrar kadroya alındı. Quaresma tabi ki dünkü çocuk değil, herşeyin farkında. Kulübü alacaklarından dolayı FIFA'ya şikayet ettiğinden ötürü kadrodan çıkarılacağını anladı.

Kampa çıktı, çok iyi çalıştı. Ama gitme durumu var. Şenol Hoca gitmesini istemiyor. Yeni bir oyuncu transferi niyetinde değil. Yönetim ise gitmesine onay vermiş durumda. Bu aşamadan sonra sürpriz olmaz, Quaresma Beşiktaş'a veda edebilir. 

A Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi, 'Quaresma ne bana ne de Şenol Hoca'ya bir şey demedi. Ama Başkan'a söylemiş olabilir. Ben kendi adıma konuşuyorum' dedi. Çok istekli değildi Quaresma gitmeye. Biraz mecbur kaldı gitmeye."

Etiketler :