Survivor'da kim elendi? Survivor 2019'da adaya veda eden son isim (13.02.2019)

Survivor'da kim elendi? Survivor 2019'da adaya veda eden son isim (13.02.2019)

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması büyük bir heyecana sahne oluyor. Survivor 2019'da adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor'da bir ada konseyi daha geride kaldı! Türk takımının 3 eleme adayı çıkardığı haftada, rakiplerinden daha az oy alan yarışmacı Survivor'a veda etti.

Bu hafta iki dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Türkiye takımında Atakan, Kader ve Okay eleme adayları olmuştu. Yapılan halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim belirlendi. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Kader, Okay ve Atakan arasından bir kişi veda etti.

NELER YAŞANDI?

Pazar günü dokunulmazlık oyunu oynandı. Türk takımı kaybetti. Türk takımı daha sonra bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kadınlarda Sude; erkeklerde ise Bora aldı. Bireysel dokunulmazlığın ardından konsey toplandı ve eleme adayları belirlendi.

3 İSİM YAZILDI

Konseyde en çok en çok yazılan isim, Kader oldu. Daha sonra bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılardan Sude, Okay'ın, Bora ise Atakan'ın ismini yazdı. Konsey sonucunca Kader, Okay ve Atakan eleme adayları olmuş oldu.

KİM ELENDİ

Survivor Türkiye Yunanistan'da rakiplerinden daha az oy alarak, Survivor şampiyonluğuna veda eden isim Kader oldu.

a-041.jpg

SURVİVOR'A YENİ İSİM

Survivor 2019'da bu akşam sürpriz bir isim yarışmaya dahil oldu. Evleneceksen Gel isimli evlilik programıyla adını duyurmuş olan Azim Kaan Güvenilir, Survivor'da Türkiye takımına katıldı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Heyecan dolu yarışma programı Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesinde bu akşam iki takım yarışmacıları da karınlarını doyurabilmek adına mücadele verdiler. Bacak kuvvetinin oldukça önemli olduğu oyunda, yarışmacılar sıcak hava şartlarında zorlu anlar yaşadı. Kıran kırana süren mücadeleyi 10-9'lik skorla Türkiye kazandı.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

5 Şubat akşamı Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasına ilk veda eden isim belli olmuştu. Survivor'a veda eden ilk isim Yunanistan takımından Demi Tsaganou olmuştu.