"Şuursuzca baskı yapmanın alemi ne arkadaş?"

"Şuursuzca baskı yapmanın alemi ne arkadaş?"

Vodafone Park'ta Andrea Bertolacci ve Fabio Borini'nin gollerine Rachid Ghezzal'le verdiği karşılık puan için yeterli olmayan Beşiktaş, sahasından 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmayı Milliyet Gazeteesi'nden Bilal Meşe, bugünkü köşesinde şöyle değerlendirdi:

"Biliyoruz, Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, ‘yoklarla’ Kartal’ı zirveye taşıdı. Düşünsenize tıpkı hocanın dediği gibi, ‘Biri geliyor, biri gidiyor’ misali, son üç haftada yedekte hamle yapacak oyuncu sayısı, bir ya da iki.Böylesi bir tabloda Kartal’ın zirveye park etmesi bence büyük başarıdır.

"ŞUURSUZCA BASKI..."

Gelelim kritik maça... Bu oyunda panik ve telaş başa en büyük beladır! Karagümrük, öyle sıradan bir ekip değil, kadrosu etkili oyunculardan kurulu. Böylesi bir tabloda şuursuzca baskı yapmanın alemi ne arkadaş?

"NE ALEMİ VAR"

Kartal’ı anlıyorum, üzerinde büyük bir baskı var, kısıtlı kadroya karşın herkes ondan şampiyonluk bekliyor.Biraz telaşı bırakıp, ‘sabırlı’ skora dönük oynasa kardeşim! Yani paldır -güldür saldırmanızın ne alemi var, kondisyonunuzu doksan dakika yaymak bu oyunun vazgeçilmez kuralıdır!

"BİRAZ SAKİN OLUN KARDEŞİM"

Ne güzel rakibin 77’de on kişi kalmış, biraz sakin olsanıza kardeşim! Panik ve telaş hataları da birlikte getirir di mi?Kartal’ın yediği iki gole bakıyorum, gözlerime inanamıyorum! Kritik maçta Ghezzal’la beraberliği sağladınız, ne güzel. Peki, savunma güvenliğini niye unutuyorsunuz, ailecek ofansa çıkıyorsunuz! Eee böyle yaparsanız, on kişi kalmış bir takım gelir, sana el freni çektirir!

"GÖZYAŞLARI ÖZETLİYOR"

Ghezzal’ın , Souza ve Rosier’in gözyaşları her şeyi öyle güzel özetliyor ki! Kartal, elinin altındaki krediyi tüketti, şampiyonluk son haftaya taşındı. Kartal’ın en büyük rakibi Galatasaray... Y.Malatyaspor’u sahasında ağırlayacak, Kartal, Göztepe deplasmanına kanat çırpacak.

"NE CAN NE DE KALP DAYANIR"

Artık Kartal, Aslan’la puan puana, iş averaja kaldı!Yani sezonun finali son haftada oynanacak, böylesi bir tabloyu hiç anımsamıyorum, buna ne can, ne de kalp dayanır arkadaş! Son söz...Olur, veya olmaz, ama Beşiktaş gönüllerin şampiyonudur. Neden mi? Kadroya bakın, anlarsınız!