"Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar"

"Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar"

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, bir basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının soruları ve Babel'in yanıtları şu şekilde oldu:

- Takımdaki ilk günde neler yaşıyor?
Şimdiye kadar gayet iyi gidiyor. Takım arkadaşlarım beni çok güzel karşıladılar. Herşey yolunda...

- Yeniden büyük takım havasına girmeye hazır mı?
Tam olarak öyle değil. Kendi ölçeğinde şampiyon olmak isteyen bir kulüpte oynadım (Arap takımı) Ancak Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Oynadığım her kulüpte hedefler büyüktü. Baskı altında oynamaya alışığım. Elinden geleni yaptım, bundan sonra da öyle olacak.

- Kendisini oynarken en rahat hissettiği bölge hangisi?
Rakebat bence faydalı olacak. Farklı pozisyonlarda çok seçenek var. Hücum bölgesindeki bir çok pozisyonda oynamayı öğrendim. Sol kanat bana uygun ancak forvette oynarım.

- Sosyal medyadaki "8" fotoğraflarına yanıt
8 yaptığım fotoğrafın aslı şu: Beşiktaş öndeydi ve kalecinin 6 saniye kuralı vardı. Ben de elimle 6-7-8 diye sayarken... 8 yaptığım an konuşuldu. O hareketin hiç bir maçla ya da skorla alakası yok.

"SON MAÇLARI İZLEDİM"
"Gaziantep maçında istediğimiz oyunu oynamamıza rağmen istediğimiz sonucu aldık. Ama büyük takımlar biraz da sonuca odaklı. Genel olarak iyi bir performans gösterdi Beşiktaş. Her maçın senaryosu farklı. Her maç farklı forvet gerektirebilir."

EN GÜÇLÜ ADAY BAŞAKŞEHİR
"Ligin lideri Başakşehir ve en güçlü aday onlar."

TERÖR OLAYLARI HAKKINDA
"Türkiye'yi seven insanlar içn terör üzücü bir olay. Daha da kötüsü, burayı tanımayanlar içim olumsuz fikirler oluşturuyor. Hatta ben buraya gelirken beni eleştirenler oldu ama onlara işlerin kötü olmadığını anlattım."