"Takımın özgüveni tavan yapmış durumda"

"Takımın özgüveni tavan yapmış durumda"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Deniz Atalay maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Monaco ile 1-1 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi Grubu 4. maçının ardından BJK TV'ye konuştu. "Önemli bir puan aldık, galip gelmek istiyorduk ama olmadı artık Porto-Leipzig maçını bekliyoruz. Beşiktaş Avrupa takımı gibi oynuyor, takımın özgüveni tavan yapmış durumda. Camia da öyle.

Bundan sonra Beşiktaş'ın önü tamamen açık, galibiyetler zinciri gelmeye devam edecektir. Cenk Tosun çok değerli bir oyuncumuz. Türkiye için de bir kazanç. Her sene üzerine koymaya devam ediyor ve bu da böyle devam edecek."

Etiketler :