Talisca 1 gol daha atarsa Cenk Tosun'u yakalayacak!

Talisca 1 gol daha atarsa Cenk Tosun'u yakalayacak!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Anderson Talisca belki de Sivasspor mücadelesi ile birlikte son kez Vodafone Park çimlerine çıkacak. Siyah-beyazlı forma altında toplam 36 gol atan Talisca özellikle Vodafone Park'ta kritik goller attı

Ajans Beşiktaş - Talisca son hafta oynanacak Sivasspor maçında Cenk Tosun'u yakalamaya çalışacak. Vodafone Park stadının açıldığı 11.04.2016 tarihinden bu yana resmi maçlarda Beşiktaş adına en çok gol atan oyuncu 23 golle Cenk Tosun oldu. Talisca ise Beşiktaş foması altında Vodafone Park stadında resmi maçlarda 22 gol attı. Talisca bu sezon resmi maçlarda attığı 19 golün 13 tanesini iç sahada kaydetti.

Cenk Tosun ve Talisca'nın ardından 12 golle Aboubakar, 11 golle Quaresma, 10'ar golle Negredo ve Babel sıralandı. Beşiktaş'tan yeni ayrılan Dusko Tosic ise iç sahada 7 gol attı. Beşiktaş adına 28 farklı oyuncu Vodafone Park stadında gol bulurken güncel kadrodan Oğuzhan, Medel, Vida, Adriano, Vagner Love, Larin, Mustafa Pektemek, Lens, Atiba, Pepe, Gökhan Gönül gibi isimler gol sevinci yaşarken Necip Uysal, Caner Erkin, Tolgay ve Gökhan Töre gol atmayı başaramadı.

Beşiktaş'ın Vodafone Park stadında sadece iki resmi maçta yenilgisi bulunuyor. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş maçında Bayern karşısında 3-1 kaybeden Beşiktaş, geçen sezon Ziraat Türkiye kupası 2.tur maçında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmişti. Beşiktaş bu stadyumda gol atamadığı sadece iki maç var. (Ajansspor)

Etiketler :