Talisca iddialı dönüyor: ''Zirvede olmalıyız!''

Talisca iddialı dönüyor: ''Zirvede olmalıyız!''

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, yakın zamanda sahalara geri dönebileceğini açıkladı.

Sakatlığı yüzünden yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak olan Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca formasına kavuşmak için geri sayıma geçti. Kartal’ın, Süper Lig’in 9. haftasında Gençlerbirliği ile 28 Ekim tarihinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada ayak tarak kemiği kırılan Talisca, sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi. Brezilya basınına özel açıklamalar yapan yetenekli futbolcu yoğun çalışmalar sonunda her geçen gün daha da hazır hale geldiğini vurguladı.

‘Zirvede olmalıyız’

Her gün özel çalışmalar yaptığını belirten Talisca, “Döndüğüm için, sakatlığımı atlattığım için çok mutluyum. Şu anda yeniden takıma dönebilmek için çok motive durumdayım. Hep yüzde 100 durumda dönmek için kendimi hazırladım, şu anda da bunun için uğraşıyorum. Umuyorum ki en kısa sürede sahaya dönebilirim. Dönüş için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Çok iyi bir takımda oynadığını kaydeden Talisca, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını da ifade etti. Takım olarak kendilerine güvendiklerini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, “Geçen sezon şampiyon olmuş bir takımız. Şampiyon kimliğini taşıyoruz. Bu sezon da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Düzenli olarak zirvede yer almamız gerekiyor. Amacımıza ulaşmak istiyorsak zirveden kopmamalıyız. Şampiyonluğu elde edecek güce ve güvene sahibiz. Her maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul sevgisi

Anderson Talisca, saha dışında da İstanbul’a olan sevgisiyle dikkat çekiyor. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden her gün yaptığı aktiviteleri paylaşan Talisca, İstanbul ve Türkiye’ye olan sevigisni gösteriyor. Ailesiyle beraber yaptıkları aktivitleri gösteren Brezilyalı futbolcu, hem Beşiktaş taraftarları hem de Türk halkına özel mesajlar paylaşıyor.

9 maçta 5 gol attı

Anderson Talisca, Beşiktaş formasını 9 resmi maçta giyerken 5 gole imzasını attı. Süper Lig’de 6 karşılaşmada 4 gol kaydeden Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde görev yaptığı 3 maçta 1 kez rakip fileleri havalandırdı. (Milliyet)