Talisca İngiliz basınına konuştu! "Beşiktaş'ta gösterdiğim performans ile..."

Talisca İngiliz basınına konuştu! "Beşiktaş'ta gösterdiğim performans ile..."

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, ESPN'e açıklamalarda bulundu. Talisca Beşiktaş ve Brezilya Milli Takımı hakkındaki soruları yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, ESPN'e bir röportaj verdi ve merak edilen soruları yanıtladı. 

ESPN'in haberine göre, PSG'nin Marsilya ile oynadığı maçta sakatlanan ve ameliyat olacağı için 6-8 hafta sahalardan uzak kalacak olan Neymar yerine Brezilya Milli takımının önümüzdeki ay Rusya ve Almanya ile oynayacağı hazırlık maçlarına Anderson Talisca da çağırılabilir.

Fenerbahçe maçındaki performansının değerlendirilmesi için Brezilyalı yetkililerin takip ettiği Talisca, 12 Mart'ta açıklanacak olan Milli Takım kadrosunda adını görmeyi umuyor.

"BİR ŞANSI HAKETTİM"

ESPN'in sorularını yanıtlayan Talisca, "Beşiktaş'ta oynadığı rol nedir ve Tite'nin taktik şablonuna uyabileceğinizi düşünüyor musunuz? şeklindeki soruya cevap verirken "Hocamın benden istediği rollerde oynamaya gayret ediyorum. Beşiktaş'ta genelde üçlü orta sahanın ön tarafında ve özgür bir oyun oynuyorum. Brezilya'da nasıl bir görev verilebileceğini ben bilemem ama Beşiktaş'ta gösterdiğim performans ile bir şansı hakettiğimi düşünüyorum" dedi.

Talisca Beşiktaş'ta kalacak mı?

Talisca'nın Beşiktaş'taki performansına vurgu yapılan haberde tecrübeli oyuncuya Beşiktaş'a kiralık gitme tercihi de soruldu.

Talisca bu konuda yaptığı açıklamada "Burada harika vakit geçiriyorum. Bence her mesleğin en önemli koşulu, her an gelişmektir. Biz burada son Türkiye şampiyonuyuz ve bunu tekrarlamak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde önemli işler başardık. Beşiktaş formasını giydiğim için çok mutluyum. Buraya geldiğimden beri herkes bana çok iyi davrandı. Ailem de evinde gibi hissediyor. Bu yüzden Beşiktaş'a gelmemin doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum." dedi.

"Tite'nin milli takım havuzunda olmak ve izlenmek nasıl bir duygu?"

Talisca: "Öncelikli düşüncem Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak. Bunun üzerine yoğunlaşmış durumdayım. Bir yandan Brezilya Milli Takımı tarafından izleniyor olmak da gurur verici. Bir Dünya Kupası'nda boy göstermek harika olur"

Etiketler :