Talisca'nın durumu belirsiz!

Talisca'nın durumu belirsiz!

Beşiktaş'ta Anderson Talisca belirsizliği yaşanıyor. Brezilyalı oyuncu 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen kariyerine farklı bir takımda devam edebilir.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon için kadro planlamasına başlayan Beşiktaş'ta, Anderson Talisca'nın durumu belirsizliğini koruyor.

Siyah Beyazlılar, Brezilyalı futbolcuyu 1 yıl daha kiralamak için Benfica'ya 2 milyon Euro ödeme yapmasına ve sözleşme imzalamasına rağmen, önümüzdeki günlerde farklı gelişmeler yaşanabilir.

Talisca'ya gelebilecek olası bir teklife Benfica'nın onay vermesi durumunda kiralama anlaşması geçersiz sayılacak. Portekiz ekibi, Beşiktaş'ın geçen sezon ödediği ücretle birlilkte toplam 4 milyon Euro'yı geri iade ederek, oyuncunun satışını gerçekleştirme hakkına sahip.

Bu durumda son söz Talisca'ya ait. 23 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ta kalmak isterse 1 yıl daha siyah beyazlı formayı giyecek.

Ancak tatil için Brezilya'da olan Talisca, takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye başladı. Manchester United'in kendisine olan ilgilisi dile getiren yıldız oyuncu, menajeri aracılığı ile yönetime geçen sezon ki şartlarda oynamasının zor olduğunu iletti.

Yıllık ücretinin en az 3 milyon Euro'ya çıkması halinde takımda kalmayı planlayan Talisca, aksi durumda Siyah Beyazlılar'a veda edebilir. Bu konuyu, sezon devam ederken de gündeme getiren Brezilyalı oyuncu, maaşının 3.3 milyon Euro alan Aboubakar'ın seviyesine getirilmesini istemişti. Konuyu gündemine alan yönetim, kısa süre içinde kararını vererek, Talisca'nın durumunu netleştirmeya çalışacak. (Ntv Spor)