Talisca'nın menajeri Portekiz basınına konuştu! "Ona Benfica ile sözleşme yenileme konusunu..."

Talisca'nın menajeri Portekiz basınına konuştu! "Ona Benfica ile sözleşme yenileme konusunu..."

Anderson Talisca’nın 2-2 sona eren Fenerbahçe maçının ardından yaptığı sözleşme açıklaması geniş yankı uyandırmıştı.

Ajans Beşiktaş - Talisca'nın sözleşme hakkında yaptığı açıklamalar Portekiz’de de dikkat çekti. Konuyla ilgili A Bola gazetesinin sorularını yanıtlayan Talisca’nın menajeri Carlos Leite, 23 yaşındaki oyuncunun bu açıklamaları baskı altında yaptığını söyledi.

Talisca’nın sözlerini açmak gerektiğini söyleyen Leite, “İkinci kiralama esnasında iki kulüp arasında bir anlaşmazlık olmuştu. Ben de onun Avrupa Kupaları’nda oynamama ihtimalinden dolayı endişe duyuyordum. Ona Benfica ile sözleşme yenileme konusunu ben açtım çünkü bunun daha iyi olduğunu düşünüyordum. İki taraf davalık olabilirdi ve bu durum Talisca için iyi olmazdı” dedi.

Talisca üzerinde taraftar baskısı mı var?

Leite, Talisca’nın böyle konuşmasının nedeni olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. Benfica ile sözleşme yenilemesinin onları üzeceğini düşünen Brezilyalı oyuncunun baskı altında bu ifadeleri kullandığını dile getirdi.

Talisca, Benfica ile sözleşme uzatmasıyla ilgili ne demişti?

Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Talisca şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben burada çok mutluyum, hiçbir zaman da ayrılmak istemedim. Bu yönde de bir açıklamam olmadı ama belki biliyorsunuzdur; kulüpler arasında belli problemler yaşandı. Beni tehdit eden bir durum vardı ve imza atmasaydım, sadece Türkiye Ligi'nde oynayabilirdim. Kontrat imzalamak zorunda bırakıldım. Dün veya bügün gelişmiş bir olay değil. Başkanın (Fikret Orman) da haberi var."

Özellikle ligin 2. yarısına çok formda başlayan Talisca forma giydiği 5 lig maçında 6 gol kaydetmişti. Yıldız oyuncunun kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş'ın transferi bitirmek için 21 milyon euroluk bir opsiyonu bulunuyor. (Ajansspor)

Etiketler :