"Talisca'yı Türk Milli Takımı'nda oynatın"

"Talisca'yı Türk Milli Takımı'nda oynatın"

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız oyuncunun yükselen formu sonrası spor yazarı Levent Tüzemen'den TFF'ye çarpıcı bir çağrı geldi.

Ajans Beşiktaş - Talisca'nın bu yetenek ve form grafiğiyle milli takımı hak ettiğini belirten Levent Tüzemen, lobi çalışmaları olmadığı için Brezilya Milli Takımı'nda oynamadığını ve TFF'nin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Fotomaç'taki habere göre, Levent Tüzemen, "Brezilya Milli Takımı'nda oynamak için üst düzey oyuncu olmak yetmiyor, ciddi bir lobi ve menajer desteği gerekiyor. Talisca bu yetenekleriyle Brezilya Milli Takımı'nı hak ediyor. Eğer Giuliano çağrılıyor, Talisca davet edilmiyorsa bunun tek açıklamasının lobi gücü olmadığını söyleyebilirim. Aurelio Türk vatandaşı olup Milli Takım'da görev yaptı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Talisca ile bir görüşme yapıp 'Türk Milli Takımı'nda oynar mısın?' teklifini getirmeli ve gerekirse özel şartlar oluşturarak Milli Takım'da oynama hakkını kazanmasını sağlayacak bekleme süresini geriye çekmeli" diye konuştu.
 
Anderson Talisca 2018'de kaç gol attı?

Anderson Talisca 2018 yılına fırtına gibi başlarken, Süper Lig'de 6, Türkiye Kupası'nda 1 gole imza attı. Yeni yıl uğuruyla performansını yükselten genç yıldız, Cenk Tosun'un ayrılmasından sonra gol yükünü sırtlayan bir numaralı isim olmayı da başardı. Beşiktaş ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 11 gol atarken, bunların 6'sı Talisca'dan geldi.

Etiketler :