Tamer Tuna: ''Nazım ligin en iyi bek oyuncularından''

Tamer Tuna: ''Nazım ligin en iyi bek oyuncularından''

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Nazım Sangare ile ilgili de konuşan Tuna, ''Nazım ligin en iyi bek oyuncularından'' dedi.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Nazım Sangare ile ilgili de konuşan Tuna, ''Nazım ligin en iyi bek oyuncularından'' dedi.

Nazım Sangare ve Doğukan Sinik'in başka takımlara transfer olacağı yönündeki söylemleri değerlendiren Tuna, şunları söyledi:

"Oyuncularımıza teklifler var. Tabi ki menajerler ve kulüplerden gelen talep oluyor. Oyuncularımızın gitme arzusunu basından görüyoruz. Birebir konuştuğumuzda ayrılma zamanlarının doğruluğunu bizim Antalyaspor olarak değerlendireceğimiz an henüz yaşamadık. Nazım Sangare sağ kanat oyuncusu. Önde, geride, defansif oynayabiliyor. Ligin en iyi kanat oyuncularından biri. Böyle oyuncu bulmakta zorlanılıyor. Milli takımda da yer alıyor. Bünyamin sağ bek oyuncumuz. Geçen yıl ilk defa görev aldı."

Etiketler :