Tamer Tuna sıkıntılı! Sadece forvet değil, stoperde de eksikleri var...

Tamer Tuna sıkıntılı! Sadece forvet değil, stoperde de eksikleri var...

Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde sahasında ağırlayacakları Beşiktaş mücadelesinin oyun planını belirledi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanan Göztepe'de forvette kimin oynayacağı merak edilirken Tamer Tuna'nın eski takımını eski golcüsü ile vurmayı planladığı ortaya çıktı.

Süper Lig'deki hızlı çıkışını Kasımpaşa deplasmanında sonlandıran Göz Göz'de Beşiktaş maçı hazırlıkları başlıyor. Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından iki gün izin yapan Sarı-kırmızlı futbolcular, zorlu Beşkitaş maçının hazırlıklarına başlayacak.

Son iki yıldır Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Tamer Tuna, Siyah-beyazlı takımın eksik yönlerini bilmesi ise büyük avantaj görülüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Adis Jahovic'in Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında gereksiz sarı kart görerek cezalı duruma düşmesinin ardından forvet hattında kimin oynayacağı erak ediliyor.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU HAZIR KITA BEKLİYOR

Makedon golcünün cezasından dolayı Beşiktaş forması ile şampiyonluklar yaşadıktan sonra sezon başında Göztepe'ye gelen Ömer Şişmanoğlu, geçen yıl Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde beraber çalıştığı savunma oyuncuları ve kaleci Fabri'nin eksik yönlerini bildiği için forvet hattanda oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon başındaki sakatlık probleminden dolayı uzun süredir takımdan uzak kalan futbolcu, son haftalarda yavaş yavaş forma giymeye başladı. Takımdaki diğer forvet Nabil Ghilas'ın ise sakatlıktan yeni çıkması ve sadece 4 gündür takımla çalışmasından dolayı forvet hattında en şanslı isim eski Kartal Ömer Şişmaoğlu gözüküyor.

TAMER TUNA'DAN SAĞLIK EKİBİNE STOPER TALİMATI

Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, sağlık ekibi ile bir görüşme yaparak stoperlerin acilen Beşiktaş maçına yetiştirilmesini istedi. Şu anda elinde tek sağlam stoper Kadu kalan Göztepe'de Beşiktaş maçı öncesinde bir de stoper bölgesinde sıkıntı yaşanıyor. Kadu ile birlikte sezon başından beri bu bölgede oynayan Peybernes, Alanyaspor maçında sakatlanarak sedye ile sahayı terk etmiş ve Kasımpaşa maçında forma giyememişti. Kasımpaşa maçında da Milos Kosanovic ısınırken sakatlanmış ve o maçta Leo stoperde görev almıştı. Leo'nun da Kasımpaşa maçının sonlarına doğru sakatlanması Tamer Tuna'yı iyice zora soktu.

TEK SAĞLAM STOPER KADU

Sarı-kırmızılı takımda şu anda tek sağlam stoper Kadu kaldı. Göztepe'de Peybernes'in durumunda iyileşme olduğu ve çarşamba gününe kadar oynayıp oynamayacağının belli olacağı ifade edildi. (Futbol Arena)

Etiketler :