Tamer Tuna ve Demba Ba Vodafone Park'a geliyor

Tamer Tuna ve Demba Ba Vodafone Park'a geliyor

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ta antrenörlük ve futbolculuk yapan iki isim Tamer Tuna ve Demba Ba Göztepe ile Vodafone Park deplasmanına gidiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptıktan sonra sezon başında Göztepe'nin başına gelen Tamer Tuna, ilk kez Vodafone Park'a rakip teknik direktör olarak çıkacak. İki sezonda Siyah-beyazlı takımın kazanılan şampiyonluğunda pay sahiplerinden birisi olan genç teknik adam, Vodafone Park'ta bu defa takımının kazanmasını için mücadele verecek. Tamer Tuna ile birlikte Vodafone Park'a çıkacak bir diğer Göztepeli ise Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba olacak.

İZMİR'DE BEŞİKTAŞ KAZANDI

Süper Lig'in ilk yarısında İzmir'de eski takımı ve hocasının karşısına çıkan Tamer Tuna ve öğrencileri bu maçı 3-1 kaybetmişlerdi.

DEMBA BA İLK KEZ RAKİP OLACAK

Beşiktaş taraftarlarının sevgilisi konumundaki Demba Ba uzun bir aradan sonra Vodafone Park'ta sahne alacak ama bu defa rakip olarak. Siyah-beyazlı taraftarların adına besteler yaptığı golcü oyuncu, rakip takım forması altında eski takımına aynı hocası gibi ilk kez o da rakip olarak sahaya çıkacak. (Futbol Arena)

Etiketler :