Taraftarın tepkisi sürüyor

Taraftarın tepkisi sürüyor

Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanan basketbol maçında, saha kenarında kafasını bandajlayarak Şenol Güneş'e gönderme yapanlara yönelik tepkiler sürüyor!

Ajans Beşiktaş - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında oynanan Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasında maç sonucundan çok, saha kenarında oturan Fenerbahçelilerin protestosu konuşuldu.

Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Sompo Japan maçına giden, bankanın Genel Müdür Yardımcısı Murat Şakar ve arkadaşları kafalarını bandajla sararak Şenol Güneş'e protesto niteliğinde bir göndermede bulunmuştu. Bilindiği gibi Türkiye'nin önemli bankalarından Finansbank, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın sponsorları arasında.

Olayın sosyal medyada duyulması ve fotoğrafların yayılması üzerine, Beşiktaş taraftarının tepkisi büyük oldu. Cumartesi günü yaşanan olayın ardından geride kalan 2 günde siyah-beyazlı taraftarlar Finansbank'a özellikle sosyal medyadan ve internet üzerinden tepkilerini dile getiriyorlar.

Bugün İhlas Haber Ajansı spor servisinin geçtiği bir haber ise büyük yankı yarattı. Ajans öğle saatlerinde geçtiği haberde, Beşiktaşlıların kredi kartlarını ve hesaplarını kapattırmaya başladığını belirtmişti. Bir çok yayın kuruluşu da gelişmeyi bu haberi kaynak göstererek sayfalarına taşımıştı. Ancak ajans daha sonra haberini geri aldını ve iptal ettiğini duyurdu. 

Bu noktada bankanın halen Carrefour'un yaptığı gibi bir özür ve yaptırım mesajı yayınlanmamış olması siyah-beyazlıların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Etiketler :