"Taraftarların sayesinde kazandık"

"Taraftarların sayesinde kazandık"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki ikinci maçında Alman temsilcisi RB Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, turnuvadaki ikinci maçında Leipzig ile karşılaştı. Kara Kartal mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, Ryan Babel ile Anderson Talisca kaydetti. Kara Kartal bu skorla puanını 6'ya yükseltti ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi şu açıklamalarda bulundu: "Şampiyonlar Ligi'ne 2'de 2 ile başlayan ilk takımız. Tüm takımı tebrik ediyorum. Bundan sonra işimiz daha kolay. Güçlü rakiplerden aldığımız puanlar bizi cesaretlendirdi. Şansımızı %80 olarak görüyorum. Ancak tabii oynanacak zor maçlarımız var. Beşiktaş taraftarı her zaman alınan puanlarda katkı vermiştir. RB Leipzig takımının da işi çok zordu. Etkilendiklerini düşünüyorum. Taraftarlar sayesinde kazandık."

Etiketler :