Tayfur Bingöl'e yoğun baskı: Kop gel artık!

Tayfur Bingöl'e yoğun baskı: Kop gel artık!

Beşiktaş'ın sol bek adayı Tayfur Bingöl'e Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medyada yoğun bir baskı uyguluyor. Tayfur Bingöl'ü yoruma boğan Beşiktaşlılar, transferin gerçekleşmesini talep ediyor. İşte transferin detayları…

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transferi sonrasında sol bek için birçok futbolcu ile görüşen Beşiktaş'ın listesinde Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl de bulunuyor. Futbolcu, kulüplerin anlaşmasını beklerken siyah-beyazlı taraftarlardan Tayfur Bingöl'e transfer çağrıları geliyor.

TAYFUR BİNGÖL BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Tayfur Bingöl'ün menajeri Batur Altıparmak yaptığı açıklamada futbolcunun Beşiktaş'a sıcak olduğunu ifade etmişti. Tayfur Bingöl, transfer için bekleyiş halinde. Siyah-beyazlıların sol bek mevkisi için yerli adaylardan ilk düşündüğü isim Tayfur Bingöl.

"KOP GEL BEŞİKTAŞ'A ARTIK"

Öte yandan Tayfur Bingöl'e sosyal medyadan hemen hemen her gün transfer mesajları geliyor. Bingöl'e taraftarlar, "Kop gel Beşiktaş'a artık", "Come to Beşiktaş Tayfur" şeklinde mesajlar yolluyor. Futbolcu siyah-beyazlı taraftarların ilgisinden memnun. Alanyaspor ile Beşiktaş arasında mali açıdan ise henüz bir anlaşma söz konusu değil. (FotoMaç)