Tek merkez yetmez gözlemci de olsun!

Tek merkez yetmez gözlemci de olsun!

Çebi’nin Kovid-19 testlerinin tek merkezde yapılması fikrine TFF’den olumlu yanıt geldi. Özdemir, bu konuyu gündemlerine aldıklarını söyledi ancak Beşiktaş, testlerin gözlemciler tarafından da denetlenmesini istiyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önceki gün yaptığı alan açıklamalarının yankıları sürüyor. Başkan Çebi'nin, "Kulağımıza bazı şeyler geliyor inanmak güç, doğru olup olmadığını bilmiyoruz. Bazı kulüplerin testleri doğru bir şekilde uygulamadığı söyleniyor" sözleri kamuoyunun dikkatini çekmişti. Koronavirüs testlerinin tek bir laboratuvardan yapılması gerektiğini de belirten siyah-beyazlıların başkanı, TFF'den konunun takipçisi olmasını istemişti. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Çebi'nin fikrini çalıştıklarını ve tek merkezden test yapılmasının gündemde olduğunu açıkladı.

'HÜKMEN YENİLGİ ANLAMSIZ'

Beşiktaş'tan bu konuda bir hamle daha geliyor. UEFA'nın da uyguladığı şekliyle testlerin gözlemciler tarafından denetlenmesi istenecek. Prosedürlere göre kulüpler kendi testlerini istediği yerlerde yaptırıp, sonuçları TFF'ye iletiyor. Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Hükmen yenilgi kararı alınırsa ligin oynanmasının bir anlamı kalmaz" dedi. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)