Tekinoktay: "Resmî bir açıklama yapılmamış olması büyük talihsizliktir"

Tekinoktay: "Resmî bir açıklama yapılmamış olması büyük talihsizliktir"

Son seçimde Beşiktaş başkanlığına aday olan Hürser Tekinoktay, eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal iddialarıyla ilgili resmi bir açıklama gelmemesine tepki gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaşlı eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ajansspor'a yaptığı açıklamalarda Futbol Direktörü Ali Naibi'nin çift prim aldığını savunmuştu.

Mahmutyazıcıoğlu ayrıca, Naibi ile görüştüğünü ve bu durumu sorduğunda "Başkana sor" şeklinde yanıt aldığını söylemişti. Beşiktaş eski başkan adayı Hürser Tekinoktay'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun şok iddialarına ilişkin sert bir tepki geldi.

Kulüpten halen bir resmi açıklama yapılmamasını eleştiren Tekinoktay, kişisel Twitter hesabın yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun prim skandalıyla ilgili iddiaları sonrası hala resmî bir açıklama yapılmamış olması büyük talihsizliktir.

1 - İddiaların her geçen gün başka bir boyuta gelmesinden tüm spor kamuoyu ve camiamız büyük rahatsızlık duymaktadır.

2 - Cumhuriyet tarihinden eski, bir asırdan fazla geçmişi olan bu güzide kulübün tarihine olduğu kadar geleceğine karşı da sorumluluklarınız var. Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Sayın BJK Yönetim Kurulu üyeleri gereken cevabı verin.

Bu iddialara karşı cevap verilmeyen her bir dakika Türk sporuna yüz yıldır örnek olmuş camiamıza zul gelmektedir. (Ajansspor)