Tenerife - PAOK Saloniki maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Tenerife - PAOK Saloniki maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Tenerife ile PAOK Saloniki FİBA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Tenerife ile PAOK Saloniki arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. B Grubu'nda Tenerife ile PAOK Saloniki karşı karşıya geliyor. Tenerife - PAOK Saloniki arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 21 Kasım 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 22:30 olarak belirledi. Tenerife son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. PAOK Saloniki takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Tenerife ile PAOK Saloniki maçının İddaa kodu 837 olarak belirlendi.

Tenerife ile PAOK Saloniki arasındaki futbol karşılaşması 21 Kasım 2018 tarihinde saat 22:30 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Tenerife, Venezia, Hapoel Holon, Telekom Baskets, PAOK, JSF Nanterre, Fribourg ve Opava.

Peki Tenerife - PAOK Saloniki maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Tenerife PAOK Saloniki maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Tenerife PAOK Saloniki canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Tenerife ile PAOK Saloniki arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Etiketler :