Terim'in "Mutlaka alın" dediği isim, Beşiktaş'ın da listesinde!

Terim'in "Mutlaka alın" dediği isim, Beşiktaş'ın da listesinde!

Mert Hakan Yandaş ile prensip anlaşmasına varan ancak çıkan pürüzler nedeniyle yıldız ismi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'a, bir şok da Beşiktaş'tan geldi. Siyah-beyazlılar Fatih Terim'in mutlaka alınmasını istediği yıldız isme kancayı taktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, transferde hareketli saatler yaşıyor... Son olarak Süper Lig'in 28. haftasında Denizlispor deplasmanına konuk olan Kara Kartal, 5-1'lik galibiyetle 'ben de buradayım!' mesajı vermişti.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, gelecek sezon hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu ifade ederken, bu sezon da Avrupa kupalarına gitmek istediğini dile getirmişti.

SERGEN YALÇIN: KUPALARI KAZANMAK İSTİYORUZ

Siyah beyazlı kulübün hocası, Denizlipor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer vermişti; "Beşiktaş gelecek sezon tüm kupaları kazanmak için oynayacak. Küçülmeye gitmiyoruz. Farklı algı yaratmasınlar."

Öte yandan yaşadığı mali sorunlar bir kenara transferde de önemli isimleri kadrosuna katarak büyük bir ivme yakalamak isteyen Beşiktaş'ın, sürpriz bir ismin peşinde olduğu ifade edildi.

Yapacağı transferlerle gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak isteyen Beşiktaş'ın listesindeki 1 numaralı isim belli oldu.

Arap medyasında yer alan ve Fotomaç'ın derlediği bilgilere göre Beşiktaş, daha önce Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da da forma giyen ve şu anda İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın oyuncusu olan Mahmoud Trezeguet'i kadrosuna dahil etmek istiyor.Siyah beyazlılar, Trezeguet transferiyle beraber çok yönlü orta saha sıkıntısnı çözmek isterken, gelecek sezon kurulacak kadronun zirveye oynaması isteniyor.

MAHMOUD TREZEGUET KİMDİR?

1 Ekim 1994'te Mısır'ın Kafr El-Sheikh şehrinde dünyaya gelen Trezeguet, (tam adıyla Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan) sol ve sağ kanatta forma giyebilmektedir.

Sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabilen oyuncu, daha önce El Ahly Kahire, RSC Anderlecht, Royal Excel Mouscron, Kasımpaşa ve Aston Villa'da forma giydi. Mahmoud Trezeguet, bu sezon toplamda 33 maça çıkarken 4 gol 3 asist üretti ve 1740 dakika sahada kaldı. Öte yandan Trezeguet, Mısır Milli Takımı ile 44 maça çıkarken 6 gol kaydetti.

Etiketler :