TFF, A Milli Takım için Şenol Güneş ve Beşiktaş'la anlaşma sağladı. Pazartesi günü...

TFF, A Milli Takım için Şenol Güneş ve Beşiktaş'la anlaşma sağladı. Pazartesi günü...

Türkiye Futbol Federasyonu, Şenol Güneş ve Beşiktaş ile A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için anlaşma sağladı. Anlaşmanın pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ve kulübü Beşiktaş ile anlaşma sağladı.

2 takımı birlikte yönetme teklifi
 

Şenol Güneş'in lig bitmeden Beşiktaş'ı bırakmak istemediği öğrenilirken, TFF ise tecrübeli teknik adamın hem A Milli Takımı hem de siyah-beyazlı ekibi sezon sonuna kadar birlikte çalıştırmasını önerdi.
 
Resmi açıklama pazartesi
 

Taraflar arasında anlaşma sağlanırken resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor. İki takımı aynı anda çalıştırma konusunda Şenol Güneş'in henüz son kararını vermediği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu ise tecrübeli teknik adamın Mart ayında oynanacak olan Moldova ve Arnavutluk maçlarında takımın başında olmasını istiyor.

Sezon sonu Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının kesinleşmesiyle Beşiktaş, gelecek sezon için A. Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la prensipte anlaştı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :