TFF de Lucescu'dan rahatsız!

TFF de Lucescu'dan rahatsız!

Kurtarıcı olarak göreve geldiği A Milli Takım’ın başında çıktığı 5 maçta 1 galibiyet alabilen Lucescu, 2-0’lık Romanya yenilgisinin ardından da “Sabır” dedi. Ancak 72 yaşındaki hoca kredisini çoktan tüketti.

Ajans Beşiktaş - Dünya Kupası Elemeleri’nde grupta 4 maça kala göreve getirilen ve kritik süreçte tek galibiyet alabilen Mircea Lucescu, önceki günkü Romanya yenilgisinin ardından tam anlamıyla hedef tahtasına kondu. Hazırlık maçında sergilenen futbol ve 72 yaşındaki hocanın Emre Akbaba, Deniz Türüç gibi kendi takımlarında etkili olan isimleri oynatmaması eleştiri konusu oldu. Luce, en büyük tepkiyi ise basın toplantısındaki sözlerinin ardından gördü. Yenilginin ardından konuşan Lucescu, “Henüz yolun başındayız. Yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Bu zaman da önümüzde mevcut” dedi.

TFF de rahatsız

Özellikle yabancı sayısı konusunda son dönemlerde tutarsız açıklamalarda bulunan Lucescu’nun Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi tarafından da eleştirildiği öğrenildi. Arnavutluk karşısında pazartesi günü alınabilecek olası bir yenilginin ardından flaş gelişmeler yaşanabilir. (Fanatik)

Etiketler :