TFF'den Çebi'nin sözlerine yanıt!

TFF'den Çebi'nin sözlerine yanıt!

Türkiye Futbol Federasyonu, akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile Kulüp Lisans Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı bir radyo programında siyah beyazlıların, transfer yapmak için Futbol Federasyonu'ndan izin alamadağını açıklamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu da Ahmet Nur Çebi'nin bu sözleri üzerine bir açıklama yayınladı. İşte TFF'nin o açıklaması:

"Kulüp Lisans Kurulu ile bazı kulüplerimizin görüşmeleri devam etmekte olup, Finansal Fair Play uygulamaları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun henüz herhangi bir açıklaması ve Kulüp Lisans Kurulu'nun herhangi bir kararı bulunmamaktadır.

Söz konusu çalışmalar tamamlandığında, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygıyla duyurulur."

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

"İki transfer yapmayı düşünüyoruz. Bir santrfor, orta sahada 6-8 numara olabilir. İhtiyacımız var. TFF'nin transfer için bize şu anda izin vermediğini açıklayan ben olayım. Lisans Kurulu, bu bütçeyle transfer yapamazsınız diyor. Bu sınırlamayla karşı karşıyayız. Geçen yaz yapmamız gereken 16 milyon euroluk transnfer nedeniyle limiti aşmışız. Sattıktan sonra transfer yapabiliriz. Fakat şu anda bizim satışa çıkardığımız veya talep gelen oyuncu yok. Lisans kuruluyla biraz itişip kakışacağız gibi görülüyor. O yolu aşmamız gerekiyor. Aşarsak da 2 transfer yapmak istiyoruz."