Thiago Silva: "Manchester City, Manchester United ve Beşiktaş..."

Thiago Silva: "Manchester City, Manchester United ve Beşiktaş..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçtan, 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan çıkardı. Siyah-beyazlı takımın bu performansı Avrupa'da yankı yaptı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde sırasıyla deplasmanda Porto'yu, evinde Leipzig'i, deplasmanda Monaco'yu yenen Beşiktaş, son maçta Monaco ile Vodafone Park'ta 1-1 berabere kaldı. Kalan iki maçtan 1 puan alması durumunda adını bir üst tura yazdıracak olan Beşiktaş, Porto ile Vodafone Park'ta, RB Leipzig ile Almanya'da oynayacak.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşinden koşturmaya başladı. Cenk, 4 maçta 4 gol atarken, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

Bu sezon yaptıkları flaş transfer ile Şampiyonlar Ligi'nin favori takımları arasında gösterilen PSG'nin kaptanı Thiago Silva, Beşiktaş'a övgü dolu sözler gönderdi. Fransız basınına konuşan Brezilyalı savunma oyuncusu "Şampiyonlar Ligi'nde maçlarını takip ettiğim ve beğendiğim üç takım var. Manchester City, Manchester United ve Beşiktaş." ifadelerini kullandı.

Thiago Silva, Beşiktaş'ın deplasmanda Monaco'yu 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından İnstagram hesabı üzerinden oğluna 'Beşiktaş' dedirtmiş ve bunu takipçileri ile paylaşmıştı.

Etiketler :