Timo Wener'in, Madrid transferine Beşiktaş engeli!

Timo Wener'in, Madrid transferine Beşiktaş engeli!

Leipzig'in Alman golcüsü Timo Werner, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - 18 maçta 11 kez fileleri havalandıran Werner ile özellikle forvet transferi için birçok isimde nabız yoklayan Real Madrid'in adı sıkça anıldı.

'Los Blancos'a yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi'nin haberine göre Werner'i yakından takip eden Real Madrid, Leipzig'in Beşiktaş ile Vodafone Park'ta oynadığı maçın ardından Werner transferini rafa kaldırdığını yazdı.

Werner, o mücadelede taraftarın yarattığı atmosferden etkilenmiş ve yüksek gürültü nedeniyle sıkıntı yaşayıp oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

İspanyol basını da Werner'in kulaklarındaki sorun nedeniyle Real Madrid'in Alman oyuncunun transferinde vazgeçtiğini iddia etti.

Leipzig, Beşiktaş maçının ardından Werner'de yüksek ses nedeniyle dolaşım sorunu ve baş dönmesi yaşandığını açıklamış, Timo Werner de "Hayatımda böyle bir atmosferle karşılaşmamıştım. Kenardan kulaklık istedim ancak onun da bir faydasını göremedim." şeklinde konuşmuştu.

Avrupa'nın önemli genç forvetleri arasında gösterilen 21 yaşındaki oyuncu ile Real Madrid'in yanı sıra Liverpool ve Manchester City de yakından ilgileniyor. (Bein Sports)

Etiketler :