"Tolga Zengin maçtan önce gol atacağımı söyledi"

"Tolga Zengin maçtan önce gol atacağımı söyledi"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Ajans Beşiktaş -  Başakşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Beşiktaş karşılaşmayı 2-1 kazandı. Siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun ve Alvaro Negredo kaydederken, Alanya'nın tek golü Welliton'dan geldi. Kartal bu sonuçla ligde 4 hafta sonra galip geldi.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Alvaro Negredo, BJK TV'den Mert Közoğlu'na konuştu. İşte o açıklamalar: "Attığım gol üç puanı getirdi.Bu yüzden çok mutluyum. Gollerin bugüne kadar gelmemesi beklentiye sokmuştu herkesi ama bu maçlar için buradayım. Daha fazla oynama fırsatı buldukça elimden geleni yapacağım. Santraforun görevi gol atmaktır. Biz tecrübeli oyuncularız. Hocamız görev verdiği sürece elimden geleni yapmaya çalışacağım. Maçtan önce Tolga ile konuştum. Bana gol atacağımı söyledi. Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım ilk gol değil her hafta attıklarım konuşulur."

Etiketler :