Tolgay Ali Arslan: "Beşiktaş'ı çok rahat yenerdik"

Tolgay Ali Arslan: "Beşiktaş'ı çok rahat yenerdik"

Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu dile getiren Tolgay Arslan, “Beşiktaş'ı unuttum. Çok zor bir dönemden geçtim. O dönem birçok şey yaşandı ama ben geçmişin üstünü kapattım. F.Bahçe'de olduğum her anın keyfini çıkarıyorum” dedi

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe'ye Beşiktaş’tan 3,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığın kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, Siyah-Beyazlı camiayı kızdıracak açıklamalar yaptı. Haber Global'den Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtlayan Tolgay, “Beşiktaş'ı unuttum. Çok zor bir dönemden geçtim. O dönem birçok şey yaşandı ama ben geçmişin üstünü kapattım. F.Bahçe'de olduğum her anın keyfini çıkarıyorum. Geçmişi konuşmak istemiyorum. Burada o kadar mutluyum ki geçmişi çok çabuk unuttum” şeklinde konuştu. 

EN İYİ HOCA ERSUN YANAL

Kariyerinde 14-15 teknik adamla çalıştığını dile getiren Tolgay, “Hamburg’da 4.5 senede 13-14 tane hocayla çalıştım. Türkiye'de de Şenol Güneş ve Ersun Yanal'la çalıştım. Birçok hocayla çalıştım ama daha önce Ersun Yanal gibi donanımlı ve taktisyen bir teknik adamla çalışmamıştım. Keşke daha önce Ersun Yanal'la yollarımız keşişeydi. Trabzonspor'u çalıştırırken de beni transfer etmek istiyordu. Ersun Hoca'yla ilgili çok fazla olumlu şey duydum. Herkes çok iyi bahsetti” ifadelerini kullandı. 

DERBİYİ RAHAT KAZANIRDIK

3-3’lük Beşiktaş derbisinde yaşananları anlatan Tolgay, “Soyunma odasında Ersun Hoca hepimizi tek tek motive etti. 3-0 gerideydik fakat bize çok iyi bir takım olduğumuzu ve bu skoru geri çevirebileceğimizi söyledi. Muhteşem ve tarihi bir geri dönüş oldu ama maç sonunda hepimiz üzgündük. Maça eğer ikinci yarıdaki oyunumuzla başlasaydık Beşiktaş'ı sahasında çok rahat yenerdik. 3-3'ten sonra da iyi pozisyonlara girdik ama maalesef 1 puanla sahadan ayrıldık” diye konuştu.

CİM BOM’A GOLÜM VAR

Gol atıp atmamayı sorun etmediğini dile getiren Tolgay, “Ben bir takım oyuncusuyum ve tüm her şeyimi takıma vermek için sahaya çıkıyorum. Önemlisi takımın kazanması. Çoğu golün ilk pasını ben veriyorum. Oyunu ben kuruyorum ama Türkiye'de bu işlere pek bakmazlar. Fenerbahçe'de daha geride oynuyorum. İnşallah golü de en yakın sürede bulacağım. İnşallah Galatasaray'a karşı gol atarım. Benim için de bu suskunluktan sonra güzel olur” dedi.

Etiketler :