Tolgay Arslan, 4 yıl daha Kartal!

Tolgay Arslan, 4 yıl daha Kartal!

Yeni sezonda üst üste 3. şampiyonluğunu kazanmak isteyen siyah-beyazlılar, orta sahanın başarılı ismi Tolgay Arslan ile 4 yıl daha sözleşme uzattı.

Ajans Beşiktaş - Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, siyah-beyazlı kulüple 4 yıl daha sözleşme uzattı. Beşiktaş'la 2018 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun talipleri çoğalınca, siyah-beyazlı yöneticler harekete geçti. 26 yaşındaki fubolcuyu elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş, başarılı orta sahaya 4 yıllık yeni sözleşme teklif etti. Siyah-beyazlı kulüpten senelik 1 milyon 550 bin Euro kazanan Tolgay Arslan'ın, yıllık ücreti 2 milyon Euro'ya çıkartılacak.

Beşiktaş'a 2015 yılının Ocak ayında 450 bin Euro bonservis bedeliyle Hamburg'dan transfer olan Tolgay Arslan, yakaladığı ivmenin ardından yaşadığı sakatlıkla bir süre futboldan uzak kaldı. Yeniden toparlanan ve eski formunu yakalayan başarılı futbolcu, Şenol Güneş'in gözdeleri arasına girdi. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını 44 maçta giyen Tolgay, 8 asist yapma başarısı gösterdi. Siyah-beyazlıların bu transferi kısa süre içerisinde borsaya bildirmesi bekleniyor.