Tolgay Arslan: "Avrupa'nın büyük takımları arasına girmek istiyoruz"

Tolgay Arslan: "Avrupa'nın büyük takımları arasına girmek istiyoruz"

Beşiktaş'ın yıldız ismi Tolgay Arslan, Beşiktaş Tv'ye özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Son dönemde artan performansı ile dikkat çeken ve formayı kapanorta saha oyuncusu Tolgay Arslan, Beşiktaş Tv'den Mert Közoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı;

"Herkes bizi yenmek istiyor"

"Herkes bizi yenmek istiyor. Herkes bize karşı kendini göstermeye çalışıyor. Biz de bunun farkındayız, daha hırslılar bize karşı. Bizim de üzerine koymamız lazım. Biz futbolumuzu oynarsak, %100'ümüzü verirsek, bizi yenmeleri çok zor. Geçen seneye göre daha iyi, daha hırslı olmamız gerekiyor."

"Sakatlık beni güçlendirdi"

"Geçen sene iyi toparlandım. Son haftalarda da en iyi pozisyonumda Oğuzhan ile yan yana oynamıştım. Şimdi de iyi durumdayım, kendimi iyi hissediyorum. Kendi mevkimde oynadığımda, daha iyi hissediyorum. Ben 7 ay sahalardan uzak kaldım. Kampın son gününde talihsizlik yaşadım. Ama sakatlık seni güçlendiriyor. Futbola başka bakıyorum artık, futbol benim için çok önemli ama ailem daha önemli. Artık önce ailemi düşünüyorum ve futboldan zevk alıyorum"

"Artık daha fazla şut çekiyorum"

"Artık kaleye daha çok yaklaşmaya ve şut çekmeye başladım. Ama tabi takım arkadaşlarım daha uygun pozisyondaysa pası tercih ediyorum. Ama artık daha fazla şut çekeceğim söz veriyorum. Hücum oyuncularımızın gol ihtiyaçları oluyor, bizim görevimiz de onlara destek vermek. Orta saha oyuncuları için gol değil, maçı kazanmak önemli"

"Avrupa'nın büyük takımları arasına girmek istiyoruz"

"Bu sene artık Avrupa'da daha fazla tanınıyoruz. Seviyemizi yükseltmeye devam ediyoruz. Artık herkes bizim büyük bir kulüp olduğumuzu biliyor. Bizden, taraftarlarımızdan bahsediyorlar. Avrupa'nın büyük takımları arasında girmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde turu geçirsek, iyi bir takım gelir umarım. Geçen sene de son maça kadar geldik. O maçtan sonra 'seneye daha iyi oynayacağız' demiştim. Birçok oyuncumuz ben de dahil ilk kez Şampiyonlar Ligi'ndeydik. Bu sene daha tecrübeliyiz, kalite olarak rakiplere karşı ezilmedik, iyi olduğumuzu gördük."

"Hakemler için Türkiye'de çalışmak zor"

"Hakemler için kolay değil Türkiye Ligi'nde çalışmak, en ufak pozisyonda hakemi konuşuyoruz ama Şampiyonlar Ligi'nde hakemler oyunu durdurmuyor, daha çok mücadele ediyorsun. Zeminler de farklı, Şampiyonlar Ligi başka bir seviye, başka bir boyut. Almanya Ligi'nde de oynadım, Şampiyonlar Ligi bambaşka. Ülkemizi temsil ediyoruz. Şampiyonlar Ligi, finalinde 25 metreden doksana giren bir gol benim hayalim"

"Takım içerisinde aile ortamı var"

"Şampiyonlar Ligi maçlarından keyif alıyorum. Oyun durmuyor, fizik gücü üst seviyede, mücadele çok yüksek. Bu tür maçlardan çok keyif alıyorum bu sebeple Şampiyonlar Ligi maçları benim için çok zevkli geçiyor. Birlikte oynadığım arkadaşlarımla saha içerisinde iletişimim de iyi. Özellikle orta sahamızın aynı şekilde kalması iyi oldu, alıştık birbirimize. Maç içerisinde rahatız, takım içerisinde aile ortamı var."

 

Etiketler :