Tolgay Arslan: "Beşiktaş şampiyon olmasın diye uğraşıyorlar ama bu bizi daha çok hırslandırıyor"

Tolgay Arslan: "Beşiktaş şampiyon olmasın diye uğraşıyorlar ama bu bizi daha çok hırslandırıyor"

Beşiktaş'ın son dönemlerdeki parlayan oyuncusu Tolgay Arslan, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Son dönemlerde artan performansı ile dikkat çeken Tolgay Arslan, özel açıklamalarda bulundu. Yıldız orta saha oyuncusu şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş şampiyon olmasın diye uğraşıyorlar, ama bu bizi daha çok hırslandırıyor. Kendimize güvendik, birbirimize inandık. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz ama saha içinde de göstermemiz gerekiyordu. 2 zor deplasmandan iyi çıktık. Şimdi puan farkı 5'e düştü. 3 hafta sonra büyük bir maçımız var Galatasaray'a karşı evimizde oynayacağız."

"SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ, YOKSA HİÇ ÇIKMAYALIM"

"Maç seçme gibi bir durum yok. Sahaya çıkarsan kazanmak için çıkarsın. Barcelona olsun, TFF 3'üncü Lig takımı olsun, fark etmez. Maç seçmelik bir şey yok. Çünkü, biz bu işi seviyoruz. Sahaya çıkınca kazanmak istiyoruz. Yoksa hiç çıkmayalım. Ligde bize karşı herkes çok hırslı. Konsantrasyon yüzde yüz. Herkes bizi yenmek istiyor. 2 sene üst üste şampiyon olduk. Ama bizim o maçlarda daha da üstüne çıkmamız gerekiyor. Son maç buna güzel bir örnekti. Ama böyle maç seçmek falan bizde olmuyor. Bazen konsantrasyon eksikliği olabilir ama biz futbolcuyuz, işimizi severiz. Takımın karakteri çok iyi. Zor bir dönemden böyle çıktık. İnşallah bu yoldan devam ederiz"

"GALATASARAY'IN AVANTAJI HAFTADA BİR MAÇ OYNAMASI"

"Açık konuşmak gerekirse biz Galatasaray'a çok bakmıyoruz. Biz rakip olarak kendimizi görüyoruz. Biz maçlarımızı alırsak zaten şampiyon oluruz. Tabii ki onların büyük bir avantajı haftada bir maç oynuyorlar. Rahat rahat hazırlanıyorlar. Şimdi kupa maçları başlıyor belki orada bir şeyler olur.. Şaka yaptım.. Avrupa maçları tabii ki bizi yoruyor ama dediğim gibi biz Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye, Medipol Başakşehir'e çok bakmıyoruz. Kendimize bakıyoruz. Biz futbolumuzu oynarsak kolay kolay kimse bizi yenemez"

"TALISCA'NIN POZİSYONUNDA DA OYNAYABİLİRİM"

"Bunun kararını hoca veriyor. Tabii ki hocanın kararına saygı duyacaksın. Geçen sene de çok maç oynamıştım. Özellikle son haftalarda çok iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Bu sezon 1 maç 11'de oynayıp, 2 maç oynamayıp sonra yeniden oynuyordum. Şimdi son zamanlarda sürekli oynuyorum. Bu tabii ki her futbolcunun hedefi. Ben bir tek Oğuzhan ile rakip görmüyorum kendimi. Ben geçen sene son 4-5 maçı Atiba'nın pozisyonunda da oynamıştım. Oğuzhan'la yan yana oynamıştık. Galiba 5'te 5 yapmıştık ve farklı kazanmıştık. Talisca'nın pozisyonunda da oynayabilirim. Yani öyle bunun rakibi, şunun rakibi diye bir şey yok. Ben geçen maçtan sonra da demiştim, hoca nerede görev verirse orada oynarım. Zaten ben kendimi görev adamı olarak görüyorum. Öndeki oyuncuları ön plana çıkarmaya çalışıyorum. Maçtan sonra onlar konuşulursa iyi iş yaptığımı düşünüyorum" (Fanatik)

Etiketler :