Tolgay Arslan: "Galatasaray iyi takım ama yeneceğiz"

Tolgay Arslan: "Galatasaray iyi takım ama yeneceğiz"

Beşiktaş'ın tecrübeli ön liberosu Tolgay Arslan, derbi öncesinde yaptığı açıklamada, "Galatasaray, kaliteli bir takım. Ancak evimizde kazanan biz olacağız. Bu maçla birlikte çıkışa geçip ilerleyen dönemde de liderlik koltuğunu geri alacağız" diye konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı ön liberosu Tolgay Arslan, derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki futbolcu, 40 bin taraftar önünde oynayacakları karşılaşmanın kendileri için özel bir mücadele olacağını söyledi. Arslan, "İlk kez yeni stadımıza bizden başka lider bir takım gelecek. Bunu biraz da biz sağladık. Avrupa'da yer aldığımız için konsantre olamadığımız lig karşılaşmaları oldu. Herkes gibi bizlerin de şaşırdığı kayıplar sonrasında şu an lider değiliz. Galatasaray, kaliteli bir takım. Ancak evimizde kazanan biz olacağız. Bu maçla birlikte çıkışa geçip ilerleyen dönemde de liderlik koltuğunu geri alacağız" ifadelerini kullandı.

'Gücümüzü göstereceğiz'

Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında derslerini iyi çalıştıklarını söyleyen Arslan, "Hocamız Şenol Güneş, bize rakibin zayıf ve dikkat edilmesi gereken noktalarını gösterdi. Her oyuncu gibi bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceğim. Takım olarak gücümüzü tekrar gösterme şansını bu maçla yakalayacağız" yorumunda bulundu.

'Formayı herkes istiyor'

Takımın ön libero hattındaki forma yarışıyla ilgili olarak da yorumda bulunan Tolgay, "Benimle birlikte bu bölgede Oğuzhan, Atiba ve Medel forma giyiyor. Hepsi de kaliteli oyuncular. Herkes forma giymek için elinden geleni yapıyor. Ama kararı hocamız Şenol Güneş veriyor. Hepimiz Şenol hocamızın adaletine güveniyoruz" dedi

Etiketler :