"Tolgay Arslan maçın yıldızıydı."

"Tolgay Arslan maçın yıldızıydı."

Fanatik gazetesi yazarı Erman Özgür- Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Düşme potasının göbeğindeki Gençlerbirliği’nin canını dişine takarak kapandığı, Beşiktaş’ı öne oynatmamaya çabaladığı ilk yarıda özellikle Tolgay Arslan’ın organize ettiği Beşiktaş, rakip ceza sahasına girmekte zorlanmasa da Babel, Lens ve Negredo ile son vuruşlarda etkisizdi. Gençlerbirliği ise skor dengede gittiği sürece hücum işini Beşiktaş defansının bireysel hataları ve duran toplara bırakmıştı. İstedikleri gibi pozisyonları da buldular ancak Fabri’yi geçemediler. 2. yarıya tempo yükselterek başlayan Beşiktaş, maçın en iyisi Tolgay’ın güzel pasında Talisca ile altın değerindeki golü buldu. Ancak skor avantajı stres ve gerilimi gidermedi. Daha çok öne çıkan Gençlerbirliği kadar 2. golün gelmeyişi de bunda etkiliydi. Sonuçta Beşiktaş Tolgay, Atiba ve Gökhan Gönül’ün öne çıktığı maçta çok önemli bir 3 puanı cebine koyarak çıkışını sürdürdü.

Gecenin sorusu

Negredo gol atmaz mı? Bu kalitedeki bir santrfor için aklında ilk kale olması şart. Kazanırken yaptığı servisler göze hoş gelse de Beşiktaş’ın en uçtaki oyuncusundan beklentisi önce gol.

Maçın starı

Maç boyunca top ayağına geldiğinde tüm takım arkadaşlarının sakinleştiği, doğru oyunun oynandığı, attığı harika pasla golü hazırlayan ve set hücumu oynanırken en doğru oyuncuyu bulan Tolgay Arslan maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Bu dakikadan itibaren ligde hiçbir maçın kolay olmadığı, kadro kalitesi farkının strese yenik düşebileceği haftaların başladığı bir gerçek.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ta özellikle lige konsantre olduğunu sezonun ilk yarısına göre hem mücadele hem konsantrasyon olarak hissettirdiği bir maç oynadı. (Erman Özgür/ Fanatik)

Etiketler :