Tolgay Arslan: "Okul harçlığını biriktirip gelenler de var; onları sevindirmeye mecburuz"

Tolgay Arslan: "Okul harçlığını biriktirip gelenler de var; onları sevindirmeye mecburuz"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Siyah-beyazlı takımın başarılı ismi Tolgay Arslan basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.  Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

İşte Tolgay Arslan'ın açıklamaları: "Zor bir rakiple oynayacağız. Umarım 3 puanı alırız. İlk önce Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olur gruptan çıkamaz diyenler oldu. Biz sadece Beşiktaş'ı değil tüm ülkemizi temsil ediyoruz. Bu başarıyla tüm ülke gurur duymalı. Herkes bizi desteklemeli. Yarın zor bir maç olacak. Taraftarımızın desteğiyle inşallah iyi bir sonuç alacağız.

Monaco çok kaliteli bir takım. Biz kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Bazen kazanır bazen kaybederiz ama son dakikaya kadar savaşacağız. Taraftarlarımızı sevindirmeye mecburuz. Yarın biletler 100 liradan başlıyor. Babalar geliyor çocuklar geliyor. Okul harçlığını biriktirenler geliyor. Onları mutlu etmeye mecburuz."

Etiketler :