Tolgay Arslan: "Takımımızın bir Whatsapp grubu var. Her maçtan önce..."

Tolgay Arslan: "Takımımızın bir Whatsapp grubu var. Her maçtan önce..."

Tolgay Arslan Instagram hesabı üzerinden Socratesdergi'nin yayınında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Tolgay Arslan, Instagram üzerinden Socrates derginin yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. İşte Tolgay Arslan'ın açıklamalarından satırbaşları....

"Çocuklarımla geziyorum tatil yapıyorum. Dünya Kupası'nda her maçı izlemeye çalışıyorum. Portekiz - İspanya maçı keyifliydi. Şu ana kadar çok keyif alamadım. Bana göre favori Brezilya. Ama ilk maçta yüksek bir performansla oynama şansı bulamadılar. İspanya iyi bir takım, Portekiz güçlü bir takım. İki takım arkadaşım oynuyor. İnşallah kupayı alırlar." dedi.

Ronaldo hakkında, "Cristiano Ronaldo'ya kimse hiç kimse bir şey diyemez. En iyisi olduğunu bir kere daha gösterdi. Bu yaşta gösterdiği performans bence mucize. Çalışarak başardı. Şu an dünyada en iyi futbolcu olduğunu hepimize gösterdi. Ben Messiciyim normalde ama bu iki maçtan sonra Ronaldo'ya bir şey diyemiyorum.

Takımımızın bir Whatsapp grubu var. Her maçtan önce Dünya Kupası'na giden arkadaşlarımıza bol şans diliyoruz. Onlar sahada olunca hepimiz daha heyecanlı oluyoruz. İnşallah Portekiz kazanır." dedi.

 

Etiketler :