Tolgay Arslan'da durum zor! F.Bahçe istiyor ama...

Tolgay Arslan'da durum zor! F.Bahçe istiyor ama...

Parasını alamadığı için Beşiktaş’ı, TFF’ye şikayet eden ve ardından kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’ın geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Parasını alamadığı için Beşiktaş’ı, TFF’ye şikayet eden ve ardından kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’ın geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Beşiktaş formasını en son Avrupa Ligi'nde Genk'e karşı 25 Ekim'de giyen Tolgay Arslan konusunda durumlar karışık.

AFFEDİLMESİ GÜNDEMDE DEĞİL

Son haftalarda takımda pozitif hava yakalanmışken Tolgay'ın affı şu anda söz konusu değil. Ancak Tolgay özür diler ve davranışlarını değiştirirse durumunda değişiklik olabilecek. Tolgay'ın 'özür' konusunda bir girişimi yok fakat her şey Şenol Hoca'da bitiyor. Şenol Güneş, Tolgay'ın adım atması halinde oyuncusuna yakın davranmayı düşünüyor.

BEŞİKTAŞ PARA KAZANMAK İSTİYOR

Özür dilemeyen Tolgay'ın Beşiktaş'ı kafasında bitirdiği de iddia ediliyor. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Tolgay’ı yönetim, iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planlıyor.

FENERBAHÇE İSTİYOR İDDİASI

Tolgay'ı isteyen ezeli Fenerbahçe'ye Fikret Orman'ın net yanıt verdiği iddia ediliyor. Sarı-lacivertlilerden Tolgay'a karşılık Ozan Tufan'ı isteyen Fikret Orman'ın, 2 milyon euro da para talep ettiği öne sürüldü.

TOLGAY BEŞİKTAŞ'TAKİ KAZANCINI BIRAKMAK İSTEMİYOR

Affedilmesi şu anki şartlarda zor gözüken ve serbest kalma bedeli 10 milyon Euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu ise yıllık 2.5 milyon Euro kazandığı için kolay kolay takımdan ayrılmayı istemiyor.

ALMANLAR SIRADA

Özür gelmezse Tolgay'ın taliplileriyle masaya oturulacak. Mukavelesi 2022'de son bulacak Tolgay Arslan için Alman takımları Hamburg, Stuttgart ve Wolfsburg pusuda bekliyor. (Fotomaç, Akşam ve Fanatik)

Etiketler :