Tolgay Arslan'dan sakatlık açıklaması! "Pek yürüyemiyorum..."

Tolgay Arslan'dan sakatlık açıklaması! "Pek yürüyemiyorum..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Tolgay Arslan maç sonunda şunları söyledi: İstediğimiz sonuç değil tabii ki, çok da kötü bir sonuç değil ama. Son bölümde daha akıllı oynamamız gerekiyordu. 1 puan çok da kötü değil, Monaco bizi geçemez. Leipzig de kazanırsa, 2. turu garantilemiş oluruz.

Bir oyuncu sürekli oynarsa, özgüven topluyor. Yavaş yavaş %100'üme gitmeye çalışıyorum. Bugün bir darbe yedim, şu anda pek yürüyemiyorum. İnşallah pazar gününe kadar yetişeceğim. Lige de odaklanmamız lazım, sonuçta lig bizi Şampiyonlar Ligi'ne getirdi. Bir seri yakalamamız lazım. Beraber oynarsak, tek rakibimiz kendimiz oluruz, bunu gösterdik.