Tolgay Arslan'ın Instagram TV röportajının tamamı

Tolgay Arslan'ın Instagram TV röportajının tamamı

Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın resmi hesabından Instagram TV'ye bir röportaj verdi. İşte Tolgay Arslan'ın açıklamalarından satırbaşları...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın Instagram hesabından IGTV üzerinden açıklamlarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"Şenol Hocamız ile 4. senemize giriyoruz. İnşallah 3. şampiyonluğumuzu yaşayacağız. Diğer kamplardan bir farkı yok bence. Yoğun geçiyor. Ağır geçiyor. Vüvut bırak kendini diyor, kafa daha çalışman gerek diyor. O yüzden kamplar enerji toplamak açısından önemli. 

En çok keyif aldığım şey asist yapmak. Mücadele etmeyi de çok seviyorum. Top kazanmayı çok seviyorum. Güçlü rakiplere karşı oynamayı çok seviyorum. 

İkili mücadelelerde geri adım atmıyorsun yorumu üzerine Arslan, "Geri adım atarsam bana yakışmaz. Ben her zaman dik duruyorum. Sahada da öyle. Kendimi saha içerisinde yedirmiyorum." dedi.

"Sakatlık geçirdim. Ama geçirdiğin sakatlık seni daha güçlü yapıyor. Çok çalıştım ve geri döndüm."

Yeni yardımcı antrenörler Guti ve İlhan Mansız hakkında konuşan Tolgay, "Bize çok şey öğretecekler. Guti Hocanın buraya gelmesi benim için büyük bir avantaj. Döneminin eniyilerinden birisiydi. Bana çok yardım edeceğine inanıyorum. İlhan Hoca çok iyi bir tercih bence. İdmandan sonra onunla da konuşmuştum. Son vuruşum eksik demişti bana . Fikirlerini söyledi. İkisi de büyük bir avantaj bizim için."

Avrupa Ligi hakkında düşüncelerini aktaran Tolgay, "Biz önce ön elemeleri geçelim. İyi bir sezona geçelim ondan sonra ne olursa olsun. Geçen sene 2 örnek var önümüzde." dedi.

Dünya Kupası hakkında konuşan Arslan, "Benim favorim Fransa ama kalbim Hırvatistan'la. O yüzden dualarımız yarın Vida için olacak." dedi.

 

Etiketler :