Tolgay Arslan’ın Milli Takım serüveni

Tolgay Arslan’ın Milli Takım serüveni

Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ın, A Milli Takım'da oynayıp oynamayaağı merak konusu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldızı Tolgay Arslan'ın, Türkiye A Milli Takımı'nda oynayıp oynamayacağı hala büyük merak konusu. Daha önce alt kategorilerde iki kez Almanya ve Türkiye milli takımları arasında değişiklik yaptığı için FIFA kuralına takılan Tolgay Arslan, A Milli Takım seviyesinde Türkiye için forma giymek istiyor. A Milli Takım'da görev yapan teknik adamlar da her seferinde Tolgay Arslan'ın, Milli Takım'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

Tolgay Arslan, Ocak 2016'da yaptığı açıklamada "Ümit milli takımda iki kere değişiklik yapmıştım. Bu kuralı bilmiyordum, eski menajerim de bilmiyordu. Orada bir hata yaptık ama şimdi yine deneyeceğiz. FIFA'da değişiklikler oldu. İnşallah önümüzdeki ay her şeyi deneyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Tolgay daha sonra Eylük 2017'de "Oynayabileceğim. Avukatımla her hafta konuşuyorum. Milli formayı giymek benim için hayal. Sabretmem gerekiyor. İnşallah bir gün o formayı giyerim." demişti.

Tolgay Arslan, Aralık 2017'de kendisine sorulan, '2018'de seni milli formayla görecekmiyiz?' sorusuna, ''İnşallah göreceğiz. Çok büyük baskı yok şu anda, maalesef Dünya Kupası'na gidemedik. İnşallah 2018'de Tolgay Arslan'ı orada görürüz'' dedi.

Başarılı futbolcu son olarak Gençlerbirliği maçının ardından "Bu sabah avukatımla milli takım meselesini konuştum. Sabret bu sene olacak diyorlar. Ben de çıldırıyorum çünkü." ifadelerini kullandı.

Etiketler :