"Tolgay milli takıma çok yararlı olur"

"Tolgay milli takıma çok yararlı olur"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'ı çözmek için teknik direktör olmak yeterli. Tamer Tuna bizim bilmediğimiz bazı şeylere hakimdir ancak bazen bu kadar iyi tanımak avantaj olmayabilir. "Bu takım bizi her türlü yener" diyebilirsin. Göztepe'nin 2 önemli eksiği vardı. Jahovic ve Scarione olsaydı 6-7 dakikadaki baskıda gol gelebilirdi. Bu dakikalarda Fabri Beşiktaş'ı oyunda tuttu. Sonra da Tolgay Arslan... Her zaman böyle oynasa keşke milli takımda oynasa dersin. Fabri tuttu, Tolgay çözdü, sonra Talisca dağıttı, Babel bitirdi. Quaresma da "hani bana" dedi.

Talisca gerçek bir 10 numara gibi oynadı dün. Geçen sene 2 asist yapmıştı, bu sezon 3 asiste çıktı şimdiden. 10 numaraya evrilme sancılarını yaşadı. Formsuz mu acaba dedik ama öyle değil. Sabri çok öne çıkınca Babel oraları değerlendirdi. Fellaini Beşiktaş'ın aradığı oyuncu değil. Lens'te ıska var, Medel'de ıska var. Ama Negredo oluyor. 3 maç üst üste oynasa kendini bulur. 2 dakika oyuna girdi asist yapıyordu. Galatasaray 5 puan önde ama 1 numaralı şampiyonluk adayı Beşiktaş.

Caner'in özründen sonra bu cezaları almasıyla kimse özür dilemez artık. Herkes birbirine "İnkar et" der. Bunun vebali çok büyük. İlhan Mansız gelsin diyenler şunu bilmiyor. Şenol Güneş yardımcı sevmez. Tarzı o, doğru değil ama başarılı. Geçen sene taktik idmanlara Tamer Tuna'yı almazdı. Tamer Tuna çok iyi bir ikinci adam. Bu sene de gösterdi ki çok iyi bir birinci adam olacak. Fatih Terim yardımcı hoca ile oynamayı sever. Sabah 4'e kadar oturur, anlatır. O ister ama Şenol hoca istemiyor. Geçen sene Şenol Güneş, Tamer hocaya bir şey yaptırmıyordu. Çıksın muhabirler söylesin. Tamer hoca bu yüzden ayrıldı. Sebep bu.

Talisca'nın kafası sürekli kalede. Talisca mesajı veriyor. "Ben maç seçmiyorum." Bunlara cevap verdi. Tolgay milli takıma çok yararlı olur. Seyrederken, bize çok yararı olur diyorsun. 2 kez değiştirmiş tercihini. FIFA buna izin verir mi? Hepimiz gelmesini isteriz. Dün özellikle çok iyi bir futbol oynadı.

Etiketler :