Tosic, yeni takımı ile ilk maçına çıktı

Tosic, yeni takımı ile ilk maçına çıktı

Yeni sezon öncesinde Dusko Tosic Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F’e transfer olmuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Sırp yıldızlarından olan Dusko Tosic, yeni sezon öncesi Çin ekiplerinden olan Guangzhoua R&F takımına transfer olmuştu. Bugün yeni takımıyla ilk karşılaşmasına çıkan Tosic karşılaşmaya 11'de başladı ve iyi bir performans sergildedi.

Tosic karşılaşma sonras resmi Instagram hesabı üzerinden yeni takımıyla ilk maçından kareler paylaştı. İşte o paylaşımlar:

tt-005.jpgttt-001.jpgtttt-001.jpg

Geçtiğimiz sezonun sonunda Beşiktaş'tan ayrılan Tosic için Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Dusko Tosic'in transferi konusunda Guangzhou R&F Futbol Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Guangzhou R&F Futbol Kulübü tarafından şirketimize net 4.500.000 avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, kariyerini Çin'de sürdürecek 33 yaşındaki savunma oyuncusuna teşekkür etti. Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"2 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaşımız ile sözleşme imzalayan, mücadelesiyle kısa sürede ilk 11'in  değişmezlerinden olan, savaşçı ruhuyla siyah-beyazlılarımızın üst üste iki şampiyonluk kazanmasında pay sahibi olan, temiz kalpli kişiliği ve mütevazılığıyla örnek bir profesyonel olan Dusko Tosic ile yollarımız ayrıldı. Dusko Tosic'e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz."

Tosic, 2015-2016 sezonu başında Gençlerbirliği'nden bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer oldu. Sırp oyuncu, siyah-beyazlı formayla çıktığı 100 resmi maçta 7 gol attı.

 

 

Etiketler :