Trabzonspor, Beşiktaşlı futbolcuyu istiyor

Trabzonspor, Beşiktaşlı futbolcuyu istiyor

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaşlı Dusko Tosic'i takımında görmek istiyor.

Beşiktaş'ta bu sezon stoper bölgesinde sergilediği başarılı performansla takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Dusko Tosic'e Süper Lig'den talip çıktı. Geçtiğimiz günlerde Rus basınında ortaya atılan iddiada, Spartak Moskova'nın Serdar Taşçı'ya karşılık Beşiktaş'tan Tosic'i istediği haberinin ardından Sırp futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler var.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, Ocak ayında kadroyu güçlendirmeyi planlarken sezon sonunda savunmadaki problemi Beşiktaşlı Dusko Tosic ile gidermeyi planladığı öğrenildi. 

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın da transferine sıcak baktığı Dusko Tosic için başkan Muharrem Usta ocak ayında zemin yoklayacak. Ancak Beşiktaş yönetiminin bu sezon sergilediği başarılı performansın ardından Tosic'i bırakmaya pek niyeti yok. Bu sebeple Trabzonspor Ocak ayında eğer girişimlerden sonuç alamazsa sezon sonunu bekleyecek. Beşiktaş'la olan olan mukavelesi sezon sonu bitecek olan Tosic'in eğer sözleşmesi uzatılmazsa bordo mavili yönetim bedelsiz olarak renklerine katmak isteyecek. Savunma bölgesinde yapılan hataların çözümünü Dusko Tosic'le çözmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi Tosic'i ikna etmeye kesin gözüyle bakıyor.

Dusko Tosic'in Beşiktaş'taki performansı

2015 yılında Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Sırp futbolcu Dusko Tosic, siyah beyazlılarda bu sezon Süper Lig'de 10, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta forma giydi. Toplamda ise 17 görev yapan Dusko Tosic sol bek mevkindeki performansı yetersiz bulunduktan sonra stoper bölgesinde özellikle bu sezon Marcelo ile olan uyumuyla büyük beğeni topladı. (Futbol Arena)