Trabzonspor maçı öncesi Fikret Orman ile Şenol Güneş'in kritik zirvesi

Trabzonspor maçı öncesi Fikret Orman ile Şenol Güneş'in kritik zirvesi

Beşiktaş'ta moraller oldukça bozuk. Yönetici ve taraftardan gelen şikayetleri Şenol Hoca'ya Fikret Orman iletecek.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde rekorlar kırarken bu sezon Avrupa'ya aralık ayında veda eden siyah-beyazlılar aynı zamanda büyük prestij kaybına da uğradı.

Başta başkan Fikret Orman olmak üzere yönetimin neredeyse tamamı futbolculara yüklendi.

Mağlubiyetin ardından moralleri bozuk olan yöneticilerin, Vodafone Park'ın localarında, "Maalesef bazı futbolcular bu formanın ağırlığını bilmiyorlar. Geçen sene kaçan şampiyonluk nedeniyle bazı maç primleri kesintiye uğradı. Böyle oynanırsa tabii ki kesinti olur. Nasıl ödül varsa ceza da olmalı" diye konuştukları bildirildi.

YÖNETİCİLER SİTEMLERİNİ İLETTİ

Bazı yöneticilerin de bu durumu sorguladığı ve sitemlerini Başkan Fikret Orman'a ilettikleri ifade edildi. Hocanın daha maçtan önce Negredo'nun isminin UEFA listesine yazılmasının hata olduğunu söyleyerek eski defterleri açmasına tepkili olan yöneticiler "Negredo olmasaydı ağustos ayında Avrupa'ya veda edecektik" diyerek kızgınlıklarını dile getirdiler.

Sadece Malmö maçı özelinde değil, bu sezonun başından itibaren sıkıntılar olduğunu düşünen yöneticilerin, "Adem Ljajic'i 10 numara diye aldık ama sürekli geriye gelip top almaya çalışıyor. Bu bir taktik mi yoksa oyuncunun alışkanlığı mı anlamış değiliz?" diye konuştukları ortaya çıktı.

BULUŞACAKLAR

Şikayetleri dinleyen Başkan Fikret Orman'ın, Trabzonspor maçı öncesinde Şenol Güneş'le bir görüşme yapmaya karar verdiği öğrenildi. Bu görüşmede hocadan rapor isteneceği ve ikinci yarı planlaması hakkında görüşlerinin sorulacağı belirtildi.

Ancak Beşiktaş'ta yönetim, cezası sebebiyle Türkiye Kupası'na katılmayan, Avrupa'dan da elenince lig şampiyonluğundan başka hedefi kalmayan takımla ilgili asıl kapsamlı değerlendirmeyi, son iki maçın sonucuna göre yapacak. (Türkiye & Milliyet)

Etiketler :