Trabzonspor'a Tosic vetosu

Trabzonspor'a Tosic vetosu

Beşiktaş'ta son 2 sezonda stoperde sergilediği performansla savunma yükünü sırtlayan ve dikkatleri üzerine çeken Sırp oyuncu Dusko Tosic konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ajans Beşiktaş - Defansını takviye etmek bordo-mavililerin Sırp oyuncu konusunda ısrarcı olduğu siyah-beyazlı yöneticilerle masaya oturdukları ortaya çıktı.

Yeni Şafak gazetesinden Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Trabzonsporlu yetkililerin Beşiktaş Transfer Komitesi'nden Umut Güner ve yönetici Metin Albayrak ile bir araya gelerek oyuncu için nabız yokladıkları belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimin cevabının ise “Hayır” olduğu kaydedildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de oyuncunun satışına kesinlikle karşı olduğu ve, “3 kulvarda birden mücadele ediyoruz. Dönem dönem yaşanan sakatlıklar ve cezalarla zaten sıkıntılı duruma düşüyoruz. Bu süreçte Tosic'i elden çıkarmamız doğru olmaz” ifdelerini kullandığı belirtildi.

YÖNETİMDEN ZAM İSTEDİ

Bu arada Sırp savunmacının da Beşiktaş yönetiminden maaşına zam yapılmasını talep ettiği belirtildi. Siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesi 2017'nin Şubat ayında 2020'ye kadar uzatılan 33 yaşındaki bu sezon ve gelecek sezon için 1 milyon 250 bin Euro'luk garanti para alacağı bir anlaşmaya imza atmıştı. Tosic'in yönetimden maaşına 500 bin Euro daha zam yapılmasını ve yıllık ücretinin 1 milyon 750 bin Euro'ya çıkarılmasını talep ettiği öğrenildi.

Etiketler :