Trabzonspor'da yeni transfer Bakasetas Beşiktaş maçı kadrosunda!

Trabzonspor'da yeni transfer Bakasetas Beşiktaş maçı kadrosunda!

Trabzonspor'un Alanyaspor'dan anlaştığı ve Trabzon'a getirdiği Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ı Beşiktaş maçında oynatmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor'un Alanyaspor'dan anlaştığı ve Trabzon'a getirdiği Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ı Beşiktaş maçında oynatmak istiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu gece saatlerinde Yunan oyuncuyla birlikte Trabzon'a geldi. 27 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması beklenirken, yeni takımıyla da bugün ilk antrenmanına çıkacağı ifade edildi.

Trabzonspor kulübü oyuncunun Beşiktaş maçında oynayabilmesi için gerekli izinleri almak adına Antalya, Trabzon ve TFF Genel Merkezi'nden özel talepte bulundu. Oyuncunun lisans işlemleri önümüzdeki 2 saat dilimi içerisinde tamamlanacak ve Beşiktaş maçında kadroda olacak. Bakasetas sağlık kontrolünün ardından hafif bir ter antrenmanı yapacak ve takımın 16.45'de İstanbul'a gidecek olan uçağında yer alacak.

Öte yandan gece saatlerinde Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın ve Yunus Mallı'nın transferleri konusunda görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP)'a bildirdi. (Sabah - Yunus Emre Sel)

Etiketler :